Header Image 0 down-arrow.svg

Wintercheck

Het is tijd voor de Wintercheck van uw auto. De herfst is in volle gang en de winter staat voor de deur. De temperatuur daalt tot onder het vriespunt en de dagen worden korter. Voor ons bedrijf een drukke periode; auto’s worden vanaf nu gereed gemaakt
voor de winter.

 

Veilig de winter in met Willem Cornelissen Automotive

Wij controleren uw auto voor slechts € 39,- op 39 punten die essentieel zijn voor veilig rijden in deze gure wintermaanden.

Denk hierbij aan de ruitenwissers, antivries, verwarming, accu, remleidingen, remvloeistof en reminrichting, verlichting, banden etc. En......U gaat weer met een schone auto op pad want wij wassen uw auto gratis bij de wintercheck. U kunt bij ons ook terecht voor de wissel van uw winterwielset. Uw zomerset kunt u bij ons geconditioneerd en schoon opslaan, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Bel (0345-681310) of mail ons voor een afspraak of loop even binnen bij de receptie. Natuurlijk staat de verse koffie klaar!
Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 56

Afspraak plannen?

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website