Header Image 0 down-arrow.svg

WIJ VONDEN DAT HET ANDERS MOEST

Met de jaren zag Willem Cornelissen de automotive branche veranderen. Showrooms werden kille toonzalen, overregulering en klanten werden nummers en herkenden zich niet meer in hun autodealer. Dit moest anders. Terug naar de roots. Met nieuw élan. Met gevoel voor aandacht, beleving en communicatie. De geboorte van…Willem Cornelissen Automotive was een feit. Het bleek een regelrechte “hit”.

Met een vliegende start ging het bedrijf van start, met tal van relaties die hun trouw toonden en vol enthousiasme hun nieuwe of gebruikte auto bij Willem Cornelissen afnamen. Ook onderhoud en service, desgewenst met haal- en brengservice, waren van meet af aan key succesfactoren die hebben bijgedragen aan het succes. Maar ook vrienden van relaties - mond tot mond is nog altijd de beste reclame die je als bedrijf kan wensen – wisten Willem Cornelissen te vinden. Nu - ruim vijf jaar later – staat er een dynamisch automotive bedrijf dat staat als een huis. 

Klaar voor de toekomst. 

 

WAT BIEDT WILLEM
CORNELISSEN AUTOMOTIVE

Uw mobiliteit is onze passie en zorg, dag- en nacht. Willem Cornelissen biedt u ruime keuze waarbij de merken Audi, BMW, LandRover, Mini, Mercedes-Benz en VW de boventoon voeren. 

  • Persoonlijke relatie: of het nu gaat om privé of zakelijk, bij Willem Cornelissen bent u een gewaardeerde relatie. Uw tevredenheid staat voorop, met aandacht voor uw mobiliteitsbehoeften, dag en nacht.
  • Uitgebreide selectie: met een breed scala aan merken zoals Audi, BMW, LandRover, Mini, Mercedes-Benz en VW biedt Willem Cornelissen een uitgebreide keuze, zowel nieuw als gebruikt, om aan al uw behoeften te voldoen.
  • Volledige service: of het nu gaat om individuele auto-aanschaf, zakelijk wagenparkbeheer, advies of onderhoud voor bedrijfswagens, Willem Cornelissen biedt expertise en aandacht op maat, met een passie voor perfectie en de ervaring die u verdient.
Content Image 2

ONZE GEDREVEN TEAM

Willem Cornelissen Automotive wordt gedreven door een toegewijd team. Onze experts staan klaar om met passie en deskundigheid al uw mobiliteitsbehoeften te vervullen, met persoonlijke aandacht die u verdient.

Image  1

Eigenaar

WILLEM
CORNELISSEN
Image  2

Receptie / administratie

JEANETTE
CORNELISSEN
Image  3

Verkoop

GIJS HORDIJK
Image  4

Monteur

FERRY
VAN SCHARENBURG
Image  5

Monteur

ARNOLD VAN OSCH
Gallery Image 5

Monteur

TOM
VAN DALEN
Gallery Image 6

Receptie

DYANTHA
IJZERMAN
Gallery Image 7

All-round

DAVY
JACOBS

onze prestaties

en daar zijn we trots op

34
Occasions
op voorraad
19
Ervaring Sinds
12
Aantal merken

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@WILLEMCORNELISSENAUTOMOTIVE

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website