Header Image 0 down-arrow.svg

Uw droomauto importeren?

Het importeren van een jong gebruikte auto vanuit het buitenland is al heel gebruikelijk geworden.  Hoe vaak heeft u zelf niet op verschillende duitse sites gekeken en zich afgevraagd, “Wat kost deze auto nu als hij gebruiksklaar op mijn oprit staat?”

Die tijd is nu voorbij want met Cornelissen Import Aanbod laten wij u direct de Nederlandse prijzen zien. Wij maken wij er geen geheim van waar de auto vandaan komt, want we houden het graag helemaal transparant voor u. U ziet bij ons direct de prijs van de auto geheel rijklaar bij u op de oprit. Dit is inclusief de BPM, Nederlands kenteken, transport, onderhoud wat nodig is, professionele poetsbeurt en tenminste zes maanden garantie.

Bekijk een greep uit onze geïmporteerde auto's.

Wij kunnen u wel dat kleine stukje extra service bieden door alle sores die bij import horen op ons te nemen. Daarmee stemmen wij u tot tevredenheid en hebben wij weer een fijne relatie erbij. Zo snijdt het mes aan twee kanten, mooi toch?

Heeft u vragen? Bel ons op 0345 - 68 13 10 of stuur een e-mail naar info@willemcornelissen.nl.

De voordelen

Importeren biedt toegang tot unieke modellen, ruimere keuze en wereldwijde opties, waardoor je precies die droomauto kunt vinden.

  • Deskundige begeleiding: bij Willem Cornelissen Automotive krijg je deskundige begeleiding bij het importeren van jouw auto. Van papierwerk tot logistiek, ons team staat klaar om het proces soepel te laten verlopen.
  • Brede kennis van importprocessen: met uitgebreide kennis van importprocedures zorgen we voor een gestroomlijnde invoer van jouw auto. We nemen de complexiteit weg en zorgen voor een probleemloze ervaring.
  • Toegang tot wereldwijde markt: dankzij ons netwerk en expertise heb je toegang tot een wereldwijde markt van auto's. Dit opent de deur naar een breder scala aan voertuigen, zodat je precies de auto kunt vinden die aan al je wensen voldoet.
Content Image 2

Een auto importeren?

  • STAP 1: WENSEN AUTO
  • STAP 2: CONTACTGEGEVENS

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 3

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website