Header Image 0 down-arrow.svg

Poets-, wax- en glascoating

Willem Cornelissen biedt een hoogwaardige poets-, wax- en glascoatingdienst voor auto's. Met precisie en zorg worden voertuigen behandeld om hun glans te herstellen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

SWISSTEC®PAINTPROTECTION

De Swisstec paintprotection detail systemen gaan onverschrokken de strijd aan met de elementen en beschermt de lak van uw auto tegen alle negatieve invloeden van zon, water en wind. Zelfs de tijd heeft er geen vat op. Swisstec houdt uw auto nieuw. Elke dag weer.

Daarnaast biedt Swisstec een aantal optionele behandelingen voor de langdurige bescherming van velgen, lederen en stoffen bekleding en cabrioletkappen. Allemaal gericht op het duurzaam beschermen en conserveren van uw auto.

U ontvangt bij elke Swisstec duurzaamheidsbehandeling een exclusiefgarantiecertificaat.

Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 3

Vragen of interesse?

Hoe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website