Header Image 0 down-arrow.svg

FINANCIERING

Ondernemers als ook particulieren kunnen bij Willem Cornelissen Automotive kiezen uit verschillende vormen van financiële dienstverlening: fiscaal interessante mogelijkheden om een nieuwe of gebruikte auto te gaan rijden. Vraag naar de mogelijkheden, om in gezamenlijk overleg tot de meest aantrekkelijke oplossing te komen.

Verschillende financieringmogelijkheden

Bij de aanschaf van een auto besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u graag op weg, door u te wijzen op onze goede ervaringen met DTC (Dealer Totaal Concept), Alphera Financial Services en ROS Finance. Betrouwbare organisaties die contact met verschillende gerenommeerde banken onderhouden, en altijd in staat zijn de meest gunstige financiering te offreren.

Wij bieden verschillende financieringmogelijkheden in de vorm van Financial Lease, Operational Lease en Private Lease. Kijk bij onze aanbod pagina voor de maandprijzen voor onze actuele voorraad, zowel voor particulieren als
zakelijk.

Voor alle duidelijkheid: wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is het verkopen van goede auto’s tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service. Daar hoort financiering bij, zonder dat wij daar zelf actief in zijn. Onderzoekt u dus zelf de mogelijkheden van uw bank en andere kredietverstrekkers en maak uw keus. Kiest u voor DTC, Alphera of ROS Finance, dan kunnen wij ter plekke contact voor u leggen, ontvangt u een helder voorstel en kan de lening (zodra er een akkoord is) direct worden afgesloten. Dat geld lenen geld kost, dat wist u natuurlijk al. U kiest immers ook voor extra gemak, waar wij u graag mee van dienst zijn.

Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 3

Vragen of interesse?

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website