Header Image 0 down-arrow.svg

VERZEKERINGEN

Bij een auto hoort ook een autoverzekering. Veel verzekeringsmaatschappijen stellen verschillende eisen aan bijvoorbeeld alarmsystemen en schadevrije jaren om een premie te kunnen berekenen. Wij werken samen met betrouwbare partners die u een gunstig voorstel kunnen doen. Ook in samenspraak met de klant en verzekeringsmaatschappij kunnen we uw auto voorzien van het desbetreffende gevraagde alarmsysteem. Daarbij kijken we altijd naar de beste oplossing voor uw auto.

Verzekeren is maatwerk

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Bij de verzekeringspartners van Willem Cornelissen is uw auto in goede handen. Door de juiste vragen aan u te stellen wordt rekening gehouden met uw wensen en krijgt u een verzekering op maat tegen gunstige voorwaarden en scherpe premies.
 
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 3

Vragen of interesse?

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website