Header Image 0 down-arrow.svg

Akrapovič dealer

Willem Cornelissen biedt topklasse service als erkende Akrapovič dealer. Onze werkplaats staat garant voor hoogwaardige installaties en onderhoud van premium uitlaatsystemen, waardoor jouw voertuig een verbeterde prestatie en stijl krijgt.

Voor info omtrent een uitlaatsysteem voor uw auto kunt u contact met ons opnemen via info@willemcornelissen.nl of 0345-681310. 

World Class 
Exhaustsystems

Door haar jarenlange ervaring heeft een niet weg te denken naam opgebouwd in de motor- en autosport. De uitlaten van Akrapovič, een niet te missen naam in motorsport en automotive, bieden aanzienlijke prestatieverbeteringen.

Door het gebruik van in hun eigen R&D centrum ontwikkelde lichtgewicht materialen, zoals titanium en carbon, zorgen de uitlaten van Akrapovič voor een aanzienlijke vermogensstijging en gewichtsbesparing van uw motor of auto.

Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 52

Afspraak plannen?

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website