Header Image 0 down-arrow.svg

APK

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goede monteur in de regio voor een APK aan uw auto?  Bij Willem Cornelissen doen wij er alles aan om uw auto in topconditie te houden.
Of het nu om onderhoud of reparatie gaat. Of om de wettelijk verplichte APK, waar uw auto aan toe is.

Hoe gaat een APK?

Heeft uw auto mankementen? Dan worden deze met een APK tijdig blootgelegd, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport waarin staat of uw auto is goedgekeurd. Zo niet, dan geven wij aan welke mankementen dienen te worden opgelost. Een APK mag enkel door een RDW-erkend bedrijf zoals Willem Cornelissen worden uitgevoerd. 

Onze ervaren en gediplomeerde vakmensen zorgen ervoor dat uw auto in onze moderne werkplaats weer snel, veilig en goedgekeurd de weg op kan. Voor een zeer betaalbaar bedrag. Doet u uw APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt? Dan is de APK keuring geheel  gratis!

Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 3

Afspraak plannen?

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website