Header Image 0 down-arrow.svg

Regulier onderhoud

Bij Willem Cornelissen kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van uw auto, maar ook voor al uw onderhoud. Onze ervaren, gediplomeerde monteurs hebben kennis van elk automerk zodat uw auto in top conditie blijft. Hierbij staan wij garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en uiterst vriendelijke service. 

 

Nieuwe of gebruikte voertuig? Dat maakt
voor ons niet uit!

Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt. Wij garanderen u te allen tijde optimale mobiliteit en uitstekende service. Dankzij onze moderne diagnoseapparatuur staan wij online in contact met alle grote merken. Wij beschikken ook over een originele BMW / MINI testkast zodat wij direct bij de fabriek kunnen inloggen om uw auto uit te lezen.

Onderdelen zijn op voorraad in ons uitgebreide magazijn of binnen een mum van tijd in ons bezit. Wij werken uiteraard met originele onderdelen en uw auto wordt onderhouden volgens de voorgeschreven fabrieksnormen. Bij vervanging van duurdere onderdelen wordt u vooraf geïnformeerd. Zoals het hoort.

Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 3

Afspraak plannen?

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website