Header Image 0 down-arrow.svg

Fietsendragers

Trekt u er graag met de fiets op uit? Een dagje uit in Nederland of op vakantie? Een fietsendrager maakt het meenemen van een fiets heel eenvoudig. Fietsendrager monteren, fiets(en) erop en gaan!

Bij ons in de showroom hebben wij standaard fietsendragers van Pro-User en Spinder staan. Handig om te bekijken en te testen!

 

Onze merken

Pro-User bike carriers
Kenmerkend voor de fietsendragers van Pro-User is de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Daarnaast is het assortiment erg breed; fietsendragers voor op het dak, voor op de trekhaak en voor het vervoer van 1 tot 4 fietsen. Voor ieder wat wils! Alle producten zijn van goede kwaliteit en ondergaan meerdere kwaliteitscontroles voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. De meeste fietsendragers zijn inklapbaar, dus ruimte besparend, en kantelbaar. Naast het ruime assortiment aan fietsendragers beschikt Pro-User ook over een accessoireslijn; een uitbreidingsset voor een derde fiets, een fietsbeschermset of een oprijgoot die het op de drager rijden van de fiets(en) nog makkelijker maakt.

Spinder bike carriers
Een van de eerste merken fietsendragers en van origine een Nederlands merk, is Spinder. Deze innovatieve fietsendragers zijn uitermate geschikt voor de sportieve fietser, maar zo ontworpen dat ook elektrische fietsen er eenvoudig mee vervoerd kunnen worden. Door de jaren heen is het aanbod veranderd en zijn de fietsendragers verder ontwikkeld om zo nodig beter te voldoen aan uw wensen. Wat Spinder uniek maakt zijn de universele, afsluitbare frameklemmen met straps waardoor de fietsendragers geschikt zijn voor alle formaten fietsframes. Ook is de zadelpenbevestiging een kenmerkend aspect van Spinder. Je herkent de dragers direct door de gele accenten!

Zowel de fietsendragers van Pro-User als Spinder bieden comfort en gemak. Er is voor beide merken een ruim assortiment aan serviceonderdelen beschikbaar.

Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Content Image 3

Afspraak plannen?

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website