Header Image 0 down-arrow.svg

UITLIJNEN

Bij Willem Cornelissen adviseren we om de uitlijning van uw auto om de 6 maanden te controleren. Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben. Ook na het raken van een stoeprand of wanneer u door een diepe kuil bent gereden of wanneer u een aanrijding hebt gehad raden wij aan de uitlijning van uw wielen te laten controleren.

Zo voorkomt u scheve bandenslijtage, wat u de aanschaf van nieuwe banden bespaart. Bovendien rijdt u met een goed uitgelijnde auto veiliger op de weg en ook zuiniger.

 

Wanneer uitlijnen?

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen. Naast een kostenbesparing is het bovendien ook een stuk veiliger.  Kortom: een voordelige oplossing om een hoop geld te besparen.

Hoe merkt u dat uw auto niet goed is uitgelijnd?

■  De banden slijten scheef (slijtage aan de buiten- of binnenkant)
■  De auto trekt naar rechts of naar links
■  De auto stuurt zwaar of licht
■  Het stuur draait niet terug na een bocht
■  Het stuur staat scheef
■  Het brandstofgebruik is toegenomen

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak(verzoek) indienen? Neem contact met ons op.

Content Image 2

WAAROM BIJ ONS?

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.
Content Image 55

Afspraak plannen?

HOe klanten ons waarderen

Morgen Internet - Zorgeloos website